stageplek evenementen organisatie

Ben jij proactief, accuraat en heb je talent voor organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

vacature stageplek evenementen organisatie

De Twentse Lente is een fantastisch, openbaar evenement dat talenten wil ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Het festival biedt talenten uit de regio de gelegenheid om zich te ontwikkelen door podiumervaring op te doen en hun netwerk uit te breiden. Van jong tot oud en van amateur tot professionals komen met elkaar in aanraking door dat ze op dezelfde podia spelen. Dat de Twentse Lente zo goed aanslaat heeft te maken met dat Almelo een echte talenten stad is.

Geen stad in de verre omtrek heeft zoveel talent voortgebracht als Almelo, of het nu gaat om Ilse de Lange, Herman Finkers, Daphne Bunskoek, Michiel Veenstra, één ding staat vast, ze hebben allemaal een beginperiode gekend waarin ze podiumervaring op hebben gedaan. De Twentse Lente wil dat podium zijn! De Twentse Lente weet hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het DNA van Almelo en het verspreiden van dit DNA over de regio. Met muziek, dans, poëzie en cabaret is er voor iedereen een aantrekkelijk aanbod van optredens.

De stageplek op het gebied van evenementenorganisatie is een veelzijdige opdracht waarbij je werkt onder leiding van Creatief  Bureau Vroege Oogst. Je draagt bij aan de planning en organisatie van het Twentse Lente Festival in de breedste zin van het woord. Jouw doel is om een unieke ervaring neer te zetten, met behulp van promotiemiddelen. Je komt terecht in een dynamische omgeving met gedreven mensen.

De werkzaamheden van deze uitdagende stageopdracht bestaan uit:

  • Planning van de toegewezen optredens
  • Uitvoeren van het logistieke proces rondom de optredens (aankomst, kleedkamers, volgorde etc.)
  • Promotie van de optredens d.m.v. het inzetten van on- en offline promotiemiddelen
  • Het uitbreiden van bestaande en bedenken van nieuwe promotiemiddelen
  • Tijdens het festival zelf fysiek aanwezig
  • Het maken van een aftermovie
  • Je zult onder supervisie staan van Marthijn de Rooij

De stageopdracht van Evenementenorganisator is een veelzijdige opdracht in een sociale en culturele organisatie.

Stage-eisen

Jij bent proactief, accuraat, beschikt over een groot empathisch vermogen, kunt gemakkelijk schakelen en bent communicatief sterk. Daarnaast:

  • Je weet gemakkelijk je weg te vinden op het internet en social media
  • Je bent een organisatietalent en presteert goed onder druk

Klinkt deze opdracht je als (Twentse Lente) muziek in de oren? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer hier

solliciteer direct
heb je een vraag?

Heb je een vraag over de vacature, wil je meer informatie of persoonlijk reageren? Stuur dan een mail naar info@twentselente.nl