Amaliaplein

Rise & Shine

Het Amaliaplein is het horeca plein van Almelo. Voor velen is het Amaliaplein the place to be. Laat u tijdens de Twentse Lente verrassen door coole optredens van talentvolle artiesten van nu en van weleer. Eén ding hebben al de artiesten gemeen, ze kunnen er een feest van maken! Onder begeleiding van licht, glitters en dampende beats gaat iedereen uit zijn dak. Natuurlijk is er alle gelegenheid voor een drankje bij één van de partner horecazaken. Onder het motto rise and shine brengen wij u tot grotere hoogte. Ook op dit plein geldt dat vol = vol. Wij programmeren de Nachtburgemeester van Amsterdam, wordt u de Nachtburgemeester van Almelo?

Talenten op dit plein

freddymoreira

Freddy Moreira

Maak kennis met Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast zijn heupstimulerende beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes.

Vrijdag / 21:30 – 22:30 uur

robrolefes

Rob Rolefes

Rob Rolefes. Of hij nou draait onder zijn eigen naam of onder zijn alias ‘Rob de Nice’, als deze DJ achter de draaitafels staat is het sowieso feest. Hij mixt alle genres uit alle tijden naadloos aan elkaar voor ieder publiek. Dit ga je leuk vinden!

Vrijdag / 22:30 – 00:00 uur

Billy de Kit

Billy The Kit

Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in DJ-sets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RandB, Classics en House in 1 booming DJ set is for Billy The Klit de ultimate kick! Tegenwoordig draait hij door heel Nederland. So Hear, See and Feel this new sound!

Vrijdag / 00:00 – 01:30

shimanski

Shimanski

SCHIMANSKI! De band, die De Stam al vaker op zijn grondvesten deed schudden, kenmerkt zich door het coveren van de beste rock-bands met een eigen “Schimanski” sound. Nirvana, Pearl Jam, Queens of the Stone Age, Foo Fighters maar ook Cheap Trick en The Romantics staan deze avond op de heilige lijst.

Zaterdag / 22:00 – 02:00 uur

DJ Erique

DJ Erique

Erik Melkonyan met artiestennaam Erique is een opkomende Wierdense DJ. Zodra Erique achter de draaitafel staat weet hij de club op de kop te zetten met zijn gruwlijke muzieksmaak en weet hij de perfecte mixes te maken met de heetste urban tracks van nu.

Zaterdag / 21:30 – 22:30 uur

null

Danny Da Costa & Tariq on sax

Ultra-Miami, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland... Noem een naam van een groot festival en de kans is groot dat het op de lange lijst met hoogtepunten van de carrières van Danny Da Costa en Tariq Pijning staat.

Zaterdag / 22:30 – 00:00 uur

Bram Weys

Bram Weys

Bram Weys regeerde al vele feestjes in zowel binnen- als buitenland. Dit supertalent is snel groot geworden en niet meer weg te denken uit de dance scene. Zo stond hij al te shinen in een uitverkocht AFAS Live. Of het nu hartje winter of zomer is: zijn energieke set zorgt altijd voor zwoele sferen.

Zaterdag / 00:00 – 00:30 uur

null

DJ ISIS

Isis van der Wel, bekend onder haar artiestennaam DJ Isis, is een Nederlandse dj en producer. Zij wordt wereldwijd gezien als een van de vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek en als een van de beste tien vrouwelijke Tech House-dj's.

Zaterdag / 00:30 – 02:00

DJ Rawson

DJ Rawson - Skihut Almelo

Rawson is de artiestennaam van de Nederlandse Djestin Blomhof (1997).
De voorliefde voor muziek kwam op jonge leeftijd al snel tot uiting. Op 12-jarige leeftijd begon hij met het maken van eigen muziek op de computer. Dit wordt met de jaren mee veel opgemerkt door andere dj’s- en producers.

Vrijdag / 01:15 tot 04:00 uur