Rise & Shine

AMALIAPLEIN

Het Amaliaplein is het horeca plein van Almelo. Voor velen is het Amaliaplein the place to be. Laat je tijdens de Twentse Lente verrassen door coole optredens van talentvolle artiesten van nu en van weleer.

dj thegreek

DJ The Greek

DJ The Greek heeft op zijn 14de zijn passie ontdekt namelijk DJ worden. Hij heeft zijn droom tot het uiterste uitgevoerd en vol passie en ambitie heeft hij dat kunnen bereiken.

Van de Griekse prachtige strandclubs en feesten gaat hij door naar de Nederlandse/buitenlandse festivals en clubs waar hij zijn skills en passie goed kan uitvoeren.

Genieten en knallen is zijn motto!

Vrijdag / 20:00 – 21:00 uur

dj tim

DJ tim

DJ Tim verrast met een mix tussen pop, house en lekkere beats uit de 80’s. Met zijn strakke sets garandeert Tim 100% dansbaarheid. Meezingen met Aretha Franklin terwijl je los gaat op een strakke beat? Het kan allemaal.

Vrijdag / 21:00 – 22:00 uur

bram weys

Bram Weys

Deze jongen is van alle markten thuis! Van moombah tot urban en house… Bram Weys brengt altijd een bizar lekkere sound ten gehore waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan. Dat betekent ook voor de lady’s extra genieten. De vibe die deze rasartiest tot stand weet te brengen is memorabel. Bram Weys mixt op zijn eigen manier de ene na de andere tophit aan elkaar. Als jij niet naar hem toe komt op Ibiza, dan brengt hij Ibiza wel naar jou!

Vrijdag / 22:00 – 23:30 uur

east and young

East & Young

In 2008 brengen East en Young hun debuuttrack ‘Reveal’ uit via Spinnin’ Records. in 2011 ontvangen East en Young zelfs de SLAM!FM Award voor Best New DJ Talent. Het succes van East en Young ging maar door en in 2013 tekenden ze een deal met Ultra Music/Sony. Tracks onder deze deal waren ‘Starting Again’ en de knaller ‘Jupiter’.

Vrijdag / 23:30 – 01:00 uur

jailhouse jimmy

Jailhouse Jimmy

Hij is vliegensvlug met de mic, heeft de looks, de (s)kills en de smile. Here to steal yo girl. 60 minuten dansbaar. Zowel muzikaal als visueel spreekt hij een groot publiek aan. En men weet: wanneer de vrouwen komen, volgen de mannen spoedig.

Vrijdag / 01:00 – 02:00 uur

dj jelmex

DJ Jelmex

Ondanks zijn jonge leeftijd - 12 jaar -, heeft Jelmex in bekende (inter-)regionale discotheken/clubs gedraaid gedurende Teenageparty’s. Maar ook tijdens festivals en andere (grote) evenementen was Jelmex te zien. Ondermeer opende Jelmex de mainstage van Bevrijdingsdag Enschede 2019 en trad hij op bij de Paasparty Bentelo.

Zaterdag / 20:00 – 21:00 uur

gris grey

Gris Grey

Met energieke sets, de beste dance muziek en altijd opzoek zijn naar wat het publiek wil, staat Gris Grey altijd garant voor top sets!

Zaterdag / 21:00 – 22:00 uur

danny da costa & tariq on sax

Danny da costa & Tariq on sax

Vanuit het noorden van Nederland zet dit elektronisch duo hun muzikale stempel op de grond van Europa. Toen de twee hun krachten bundelden en zich in hun residentie in Club Kokomo in Groningen trokken, bleek het direct een hit te zijn.

Zaterdag / 22:00 – 23:30 uur

chris deluxe

Chris Deluxe

Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics. Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland.

Zaterdag / 23:30 – 01:00 uur

superzeroes

Superzeroes

Eejeejo, verlang jij ook zo terug naar die tijd? De tijd van TMF, Hyves & SMS? De jongens van SUPERZEROES nemen je mee in hun Tijdmachine! Warp 1.9 terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok.

Zaterdag / 01:00 – 02:00 uur

DE ARTIESTEN KUNNEN ER EEN FEEST VAN MAKEN

Het Amaliaplein is het horeca plein van Almelo. Voor velen is het Amaliaplein the place to be. Laat je tijdens de Twentse Lente verrassen door coole optredens van talentvolle artiesten van nu en van weleer. Eén ding hebben al de artiesten gemeen, ze kunnen er een feest van maken! Onder begeleiding van licht, glitters en dampende beats gaat iedereen uit zijn dak. Natuurlijk is er alle gelegenheid voor een drankje bij één van de partner horecazaken. Onder het motto rise and shine brengen wij je tot grotere hoogte. Ook op dit plein geldt dat vol = vol. Wij programmeren de Nachtburgemeester van Amsterdam, wordt jij de Nachtburgemeester van Almelo?