Revival Night

PLEIN SOCIËTEIT

Het plein voor de Oude Sociëteit is gelegen tussen Solera en het Theaterhotel en vormt het hart in de stad voor zij de komen voor de Reünie van Almelo en zij die houden van back to the 80s, 90s en 00s. Zang, dans en kleinkunst gaan terug in de tijd en nemen ons mee naar die tijd dat we het ook erg goed hadden.

henk arnoldus

Henk Arnoldus | Goochelaar

Henk Arnoldus maakt van zijn magische trucs kleine poëtische theatervoorstellingen waarbij uw gasten zullen worden betrokken.
Magische verrassingen verpakt in boeiende verhalen, gedachten-manipulaties, zakkenrollen en gokspelletjes zijn de ingrediënten waar mee Henk Arnoldus werkt. En ze worden altijd gebracht met een humoristische knipoog .

Vrijdag / 18:30 – 20:00 uur

bottleneck rockers twentse

The Bottleneckrockers

Een 2 mans akoestische rockformatie uit Almelo bestaande uit Jean Hofman en Niek Mollen. Dit due heeft haar zinnen gezet op de meest pure vorm van muziek maken en publiek vermaken, zoals zij het zelf noemen: ``acoustic to the bone``.

Vrijdag / 20:00 – 21:00 uur

andre hazes

Andre Hazes (live act)

Vrijdag / 21:00 – 21:30 uur

lente luminize

Luminize

Ze deden het voorprogramma in de tour van de wereldberoemde band Golden Earring en ze lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland. Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: de toekomst is vrouwelijk.

Vrijdag / 21:30 – 22:30 uur

elvis

Elvis (live act)

Vrijdag / 22:30 – 23:00 uur

null

U-Gene and friends

Het was een naam die rond de eeuwwisseling vaak opdook, die van Eugène Latumeten, beter bekend als de zanger U-GENE. Aardvarck hoorde een Nederlandse D'Angelo in hem, gaf hem wat producties, maar verloor hem ook weer uit het oog. Nu komt er dan eindelijk een debuutalbum, op Waaghals Records, mét die producties vab Aardvarck.

Vrijdag / 23:00 – 00:00 uur

guilty pleassure

Guilty Pleasure disco show

Vrijdag / 00:00 – 02:00 uur

geldwolven

Geldwolven

Zet je schrap voor virtuoze teksten, spitsvondige solo's, zingende snaren en stralende melodieën. De Geldwolven vertellen veel verhalen, van vandalisme op de stadsmuur tot nostalgie over een verre vriend. Hun zang, trompet en gitaar hebben menig muziekofiel al bevredigd. Ze staan te popelen om ook jouw hart te veroveren.

Zaterdag / 18:30 – 19:30 uur

milo

Milo

MILO is een alternatieve pop/rockband. De band combineert de ambachtelijke songwriting van The Beatles met de meerstemmigheid van Crowded House en Britse rock die doet denken aan Radiohead. Met krachtige en dromerige liedjes creëert de band een intieme performance op het podium. MILO speelde zich al snel in de kijkers van Bertolf en poppodium Hedon Zwolle.

Zaterdag / 20:00 – 21:00 uur

twentse-

Jinx Big Band

tekst

Zaterdag / 21:30 – 22:30 uur

newark

Newärk

Klinkt als Funkanizers maar dan met meer soul, meer hiphop, en nog meer funk. Meer party, meer feest. Dat klopt ook want Newärk komt voort uit Funkanizers. Maar als ineens de toetsenist waanzinnige vocals blijkt te hebben. Een oud klasgenoot precies die vibe brengt, de zangeres is, waar je als band naar zoekt, en de naam de lading niet meer dekt... Dan moet je wat... NEWÄRK it is!

Zaterdag / 23:00 – 00:00 uur

guilty pleassure

Guilty Pleasure disco show

Zaterdag / 00:00 – 02:00 uur

ZANG, DANS EN KLEINKUNST GAAN TERUG IN DE TIJD

Het plein voor de Oude Sociëteit is gelegen tussen Solera en het Theaterhotel en vormt het hart in de stad voor zij de komen voor de Reünie van Almelo en zij die houden van back to the 80s, 90s en 00s. Zang, dans en kleinkunst gaan terug in de tijd en nemen ons mee naar die tijd dat we het ook erg goed hadden. Brengt de muziek je terug naar de tijd dat je op school zat, je eerste vriendje leerde kennen of dat je nachten doorbracht in Starlight of the Saloon, of later bij de Tapperij of Teachers? Welke talenten van nu weten de sfeer van toen terug te halen. Wij zijn benieuwd of je weer net zo onbevangen en ondeugend de avond en nacht gaat doorbrengen als toen. Wij dragen graag ons steentje bij…