De Sociëteit

Revival Night

Het plein voor de Oude Sociëteit is gelegen tussen Solera en het Theaterhotel en vormt het hart in de stad voor zij de komen voor de Reünie van Almelo en zij die houden van back to the 80s, 90s en 00s. Zang, dans en kleinkunst gaan terug in de tijd en nemen ons mee naar die tijd dat we het ook erg goed hadden. Brengt de muziek je terug naar de tijd dat je op school zat, je eerste vriendje leerde kennen of dat je nachten doorbracht in Starlight of the Saloon, of later bij de Tapperij of Teachers? Welke talenten van nu weten de sfeer van toen terug te halen. Wij zijn benieuwd of u weer net zo onbevangen en ondeugend de avond en nacht gaat doorbrengen als toen. Wij dragen graag ons steentje bij…

Talenten op dit plein

Maud Nieuwenhuis

Maud Nieuwenhuis

``Je had mij dit jaar ook kunnen zien in The Voice of Holland waar ik tot en met de battles ben gekomen. Ik wil aankomend jaar studeren aan het Conservatorium in Enschede bij de Popacademie. Verder heb ik een tussenjaartje en ben ik lekker muziek aan het maken maken!``

Vrijdag / 19:00 – 20:00 uur

mart hillen

Mart Hillen

In 2016 wint Fingerstyle-gitarist Mart Hillen de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen. Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is. Hij bespeelt de snaren en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar.

Vrijdag / 20:00 – 21:00 uur

Tim Akkerman

Tim Akkerman

Na een succesvol 2016/2017 met de singles This Time It’s For Real, de kersthit Come On It’s Christmas Time, een theatertour en reprise, keert Tim Akkerman in 2018 terug met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss.

Vrijdag / 21:00 – 22:00 uur

DoeMaarNa

Doe Maar Na

Ze nemen u terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits, zoals “Is dit alles”, “32 jaar’ en “De bom” van de populairste Nederpop band ooit passeren de revue.

Vrijdag / 23:00 – 00:00 uur

Julia Bel

Julia Bel

Julia Bel is een 15-jarig zangtalent uit Almelo. Naast het zingen speelt ze ook gitaar, piano en dwarsfluit. Dit jaar heeft ze meerdere optredens gedaan met o.a. Maud Nieuwenhus. Met als hoogtepunt heeft ze dit jaar The Voice Of Almelo gewonnen!

Zaterdag / 19:00 – 20:00 uur

Esmee Schreurs

Esmee Schreurs

Esmee is 16 jaar en is de winnares van The Voice Kids 2016. Esmee heeft o.a. samen met Ilse de Lange (haar Voice coach) opgetreden en ze maakt deel uit van de populaire popgroep Stay Tuned

Zaterdag / 20:00 – 20:30 uur

djglenn

DJ Glenn

In de zomer van 2011 was Glenn resident DJ bij Club ZigZagz en bij 100% Orange Feestcafé in Playa del Ingles (Gran Canaria). Van Enschede tot Haarlem, Groningen, de Canarische Eilanden of Oostenrijk. Het maakt voor deze DJ niks uit!

Vrijdag / 23:00 – 00:00 uur

trainband

Trainband

Deze Twentse Coverband weet als geen ander elke gelegenheid om te vormen tot een onvergetelijke gebeurtenis .De Trainband is al jarenlang een feit in het bruiloftscircuit en de evenementenbranche. En nog steeds gaat de Trainband als een trein.

Zaterdag /