Het Kolkje

Kunst in het park

Waan je tussen de meest uiteenlopende kunstvormen in de idyllische omgeving van het Kolkje in Almelo. Het landgoed van de graaf van huize Almelo is het decor van de eerste Kunst in het Park. Na al die succesvolle edities in Enschede met Kunst in het Volkspark waagt Almelo zich op 27 mei aan de eerste editie van Kunst in het Park. Tal van kunstenaars presenteren zich op hun beste wijze. Bezoekers kunnen geheel gratis deze schatten bewonderen en wellicht tot aanschaf overgaan. Tezamen met de koopzondag en het Shantykoren-festival belooft de zondag ook een bijzonder aantrekkelijke derde dag te worden van de Twentse Lente.

Wil jij ook je talent laten zien als kunstenaar?

Kunstenaars die zich willen aanmelden voor de eerste editie van Kunst in het Park zijn meer dan welkom. Wij organiseren graag ruimte voor je op deze prachtige locatie. Je kunt contact met ons opnemen via hallo@twentselente.nl of via het aanmeldformulier. Wij geven je dan graag nadere informatie.

Meld je hier aan als kunstenaar
Bezoekersinformatie

Bezoekers aan de Kunst in het Park kunnen parkeren in parkeergarage stadserf P1, P2 of P3. Het Kolkje begint aan de overkant van de ingang van het Theaterhotel.