Beer, BBQ & Blues

Schokland

Niet alleen stoere mannen met baarden zijn welkom! Op het Waagplein hebben wij een plein gecreëerd waar stoere optredens plaatsvinden, waar het lekker zitten is en waar fijnproevers goed kunnen eten en fantastische nieuwe biertjes kunnen proberen.

the story of the eagles

The story of the eagles

The Eagles tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een muzikale geschiedenis in verschillende Bands of Orkesten. Sinds 2015 hebben zij een gevarieerd repertoire van The Eagles. Zij brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Zij geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Vrijdag / 18:30 – 19:30 uur

daniel

Daniel Calderas

Zwarte Cross, Paaspop, Festyland….Daniel Caldèras stond, sinds zijn start in januari 2017, al op diverse grote festivals. In september verscheen zijn eerste EP ‘the Cosmic Blues’ waarvan het nummer ‘Grasping Song’, uit de pen van Caldèras, al eerder uitgebracht werd op single door niemand minder dan Waylon.

Vrijdag / 20:00 – 21:00 uur

dj tom weel

DJ Tom Weel

Deze bekende Almelose Deejay zal tijdens de ombouw moment diverse classics laten horen vanuit de draaitafels

Vrijdag / Tijdens de ombouw van bands

null

Marley & Emma | The Voice of Holland

Vrijdag 21:00 – 21:30

null

Smalltime Crooks

Vrijdag 21:30 – 22:30

slapback johnny

Slapback johnny

Slapback Johnny is een band die hard werkt en nog harder rockt. Sinds 2012 heeft het trio in en buiten europa meer dan 50 keer per jaar bewezen een energieke live-show neer te zetten. Richie’s knallende drums, Rex’ vlammende gitaarspel en Peter’s beukende contrabas staan garant voor een knallende show.

Vrijdag / 23:00 – 00:30 uur

the best alternative

The best alternative

Zaterdag 16:30 – 17:10

null

Fodkua

Zaterdag 17:30 – 18:10

lifelong

Lifelong

Na jaren in hardcore bands te hebben gespeeld besloten deze 6 mannen uit Arnhem om zich meer toe te leggen op een eigen stijl / sound en sinds 2014 timmeren ze met succes aan de weg ! Rap, melodische zang gemixt met stoner, sludge, doom, rock, blues en metal wisselen elkaar af ,altijd energiek en overtuigend.

Zaterdag 18:30 – 19:10

null

Selkies | Grote prijs Twente

Zaterdag 19:30 – 20:10

new face in hell

New face in hell

New Face in Hell maakt psychedelische garage punk en heeft in zijn bijna 20-jarig bestaan een uniek geluid ontwikkeld. Live maakt New Face in Hell indruk door de tomeloze energie en het razende tempo.
New Face in Hell trad onder andere op in Essen, Bremen en Amsterdam.

Zaterdag 20:30 – 21:10

jorieke

Jorieke Sterken | House of Talent

Zaterdag 21:30 – 22:00

the spurs

The Spurs

The Spurs: 60's band uit Almelo, opgericht in 1965

The Spurs is een groep die haar wortels heeft in de jaren zestig. In die roerige tijd schudde de jonge generatie aan de boom van de gevestigde orde. Bestaande waarden en normen werden niet meer als zodanig geaccepteerd. De muziek uit die tijd getuigt daarvan: ``protest en rebellie``!

Zaterdag 23:00 – 01:30

NIET ALLEEN VOOR STOERE MANNEN MET BAARDEN

Niet alleen stoere mannen met baarden zijn welkom! Op het Schokland hebben wij een plein gecreëerd waar stoere optredens plaatsvinden, waar het lekker zitten is en waar fijnproevers goed kunnen eten en fantastische nieuwe biertjes kunnen proberen. Het Schokland is gelegen aan de rand van het nieuwe centrum van Almelo. Nieuwe brouwerijen, smoking bbq’s en een goed feest geven dit plein een eigen karakter, de aankleding van het plein maakt het juiste gevoel compleet. Vaten, hout en rook vormen het decor voor beer, barrels and bacon! Enjoy.